Kesäkuussa HIFK:n tuore hankinta Jori Lehterä kohautti Ilta-Sanomien haastattelussa. Hän kertoi, mikä juuri HIFK:ssa sytytti ja miksi hän valitsi HIFK:n.

– Onhan siinä nyt se asetelma: stadilaiset, Stadin kingit vastaan muut. HIFK:ssa on aina sellaista sopivaa ylimielisyyttä, minkä takia landet haluavat pölläyttää juuri HIFK:ta. Siksi HIFK:ta vastaan pelaaminen sytyttää aina enemmän kuin vaikkapa Rauman Lukko. Niin se vain menee, Lehterä sanoi Ilta-Sanomille.

Tänään lauantaina HIFK kohtaa Rauman Lukon. Lukko ei ole unohtanut Lehterän heittoa, vaan kuittailee nyt sentterille armotta.

– Jaxuhalit Jori, Lukko kirjoittaa jakamansa kuvan yhteydessä.

Kuvassa on itkevä pikkupoika, jonka nimilapussa lukee J. Lehterä. Itkevää lasta lohdutetaan sanoin: ”Jori… Se on vaan yksi ilta, sitten pääset takaisin Hesaan.” Kuvassa on myös näytteenä Lehterän Lukkoa väheksynyt kommentti.