Tshekin Extraligassa pelaavan Rytiri Kladnon omistaja ja jääkiekkolegenda Jaromir Jagr jatkaa uraansa.

Jagr’lle alkanut kausi on miehen 36. peräkkäinen ammattilaisena. 51-vuotiaan kiekkoikonin omistama Kladno kamppailee tälläkin kaudella tiukasti säilymisestä maan pääsarjassa. Jagr esiintyi viime kaudella puolissa joukkueensa peleistä ja iski 26 ottelussa viisi maalia ja 14 tehopistettä.

Kladnon kapteenina jatkaa alkavalla kaudella Tshekin NHL-legendoihin lukeutuva Tomas Plekanec. Yli 1000 NHL-ottelua pelannut 40-vuotias sentteri oli viime kaudella joukkueensa ylivoimaisesti tehokkain pistemies tähden iskettyä 52 peliin 49 (16+33) pistettä.

Kladnon kolmas entinen NHL-mies on Jagr’n kesällä kiinnittämä Michael Frolik, 35. 17 vuoden tauon jälkeen kotikaupunkinsa seuraan palaava Frolik pelasi NHL:ssä 858 runkosarjapeliä.