Jääkiekkoliiton puheenjohtaja vaihtuu marraskuussa. Nykyinen puheenjohtaja Harri Nummela on ilmoittanut, ettei hän hae enää jatkokautta.

– Kuluvan vuoden lopussa päättyy kolmas puheenjohtajakauteni ja täyteen tulee kaikkiaan kahdeksan vuotta Jääkiekkoliiton puheenjohtajana. Niin jääkiekossa kuin muillakin elämän osa-alueilla jatkuva uudistuminen on elintärkeää. Sitä edistää muun muassa se, että luottamustehtäviä hoitavien henkilöiden piirissä tapahtuu riittävästi rotaatiota. Olen näin ollen päättänyt, että en ole enää käytettävissä puheenjohtajaksi seuraavalla, vuoden 2024 alusta alkavalla puheenjohtajakaudella. Jääkiekkoliiton puheenjohtajuus on hieno tehtävä ja luonnollisesti loppuvuoden ajan jatkan sen hoitamista täysillä, Harri Nummela toteaa.

Seuraava puheenjohtaja valitaan Jääkiekkoliiton marraskuun liittovaltuuston kokouksessa. Lokakuussa liitto kartoittaa potentiaalisia nimiä virkaan.

Nummela astui vuonna 2016 puheenjohtajana Kalervo Kummolan jättämiin suuriin sappaisiin. Kummola oli toiminut Jääkiekkoliiton puheenjohtajana vuodet 1997-2016.