Tapparassa viime vuosina komeaa jälkeä tehnyt Jussi Tapola on ollut yksi potentiaalisista vaihtoehdoista Leijonien seuraavaksi päävalmentajaksi.

Nykyisin sveitsiläistä SC Berniä valmentava suomalainen kertoo Ilta-Sanomille, ettei hän kuitenkaan ole tässä vaiheessa pestistä kiinnostunut. Jukka Jalonen jättäytyy Leijonista sivuun ensi kevään MM-kisojen jälkeen, jolloin Tapolalla on yhä voimassa oleva sopimus sveitsiläisseuran kanssa.

– Tällä hetkellä täysi ajatus on pelkästään Bernissä. Ja uskon, että Leijonat taas on prosessissa nyt siinä vaiheessa, että päätöksiä tehdään tässä ja nyt. Minä taas keskityn tässä ja nyt Berniin ja olen sen jo aiemmin avoimesti ilmoittanut.

– Mutta tulevaisuus on sellainen, josta kukaan ei koskaan tiedä mitään. Pidetään se nyt vielä siellä tulevaisuudessa, Tapola kommentoi Ilta-Sanomille.

Tuoreimpien kommenttien myötä voidaan todeta, ettei Tapolaa kannata pitää enää tässä vaiheessa vaihtoehtona. Vahviten Leijonien uudeksi päävalmentajaksi ovat tyrkyllä Antti Pennanen, Kari Jalonen ja Mikko Manner.