Teuvo Teräväisen lapa on ollut tulikuuma NHL:n alkukaudesta. Viime yönä hän heilutti jälleen maaliverkkoja, kun Carolina Hurricanes kaatoi Philadelphia Flyersin maalein 3-2.

Maalissa Teräväinen oli unohdettu täysin vapaaksi aloituspisteiden väliin. Namupassin laukaukseen tarjoili Michael Bunting.

Teräväinen on NHL:n maalipörssin jaetulla kolmospaikalla. Kymmenessä pelissä hän on paukuttanut tehot 8+1=9. Enemmän maaleja ovat tehneet vain Frank Vatrano ja Alex DeBrincat. Kummallakin häkkejä on tilillä yhdeksän kappaletta.

Myös Carolinan päävalmentaja Rod Brind’Amour hehkutti Teräväistä ottelun jälkeen.

– Hän astuu isosti esiin, kun sitä tarvitaan. Istuimme tulisilla hiilillä kolmannessa erässä emmekä pelanneet hyvin. Sitten yhtäkkiä saamme yhden paikan, ja hän on nyt se jätkä, jolle kiekon haluaa antaa, koska hän löytää maalin, Brind’Amour hehkutti.