TUTO Hockeyn päävalmentaja Jonne Virtasen toimintakieltoa on pidennetty yhdellä ottelulla MTV Urheilulle annettujen kommenttien vuoksi, tiedottaa Mestis.

Mestiksen kurinpitoryhmän puheenjohtaja Juho Melaluoto kertoo sarjan verkkosivuilla, että aiemmin annettu neljän ottelun toimintakielto on muutettu viiden ottelun mittaiseksi. Samalla turkulaisseuralle on annettu 1000 euron sakot.

Virtanen sai aluksi neljän ottelun toimintakiellon heitettyään jäälle tavaraa TUTO Hockeyn ja IPK:n välisessä kamppailussa. Tuorein yhden ottelun toimintakielto ja sakot tulivat puolestaan MTV:lle annettujen kommenttien myötä, jotka voit lukea alta.

– Tämä ei nyt johtunut yksittäisestä pelitilanteesta. Mun mielestä meitä on sorsittu nyt aika paljon. Joensuussa kun oltiin, meidän pelaaja taklaa ohi, meille jäähy. Ketterää vastaan aivan päivänselvä selästä taklaus, ei lennä kaveri ulos. Sitten RoKi-pelissä päähän kohdistunut taklaus meitä vastaan, ei jäähyä. Sen jälkeen meidän pelaaja hoipertelee ja vetää kiekon katsomoon, meille kakkonen ja vastustaja tekee maalin. Eilisen pelinkin jäähyt voi jokainen katsoa.

– On epäoikeudenmukaista pelaajille, että valmentajalla on jonkinlainen pärstä tai naama. Jostain se johtuu, kun se niin selkeästi menee noin. Jos on pelejä, joissa olet kiekossa 80 prosenttia, niin ei sulla pitäisi olla enemmän jäähyjä. Eihän tässä muuta haluta kuin tasapuolista kohtelua, Virtanen kommentoi aiemmin MTV Urheilulle.