Anaheim Ducks kaatoi viime yön NHL-kierroksella Nashville Predatorsin 3-2 lukemin. Yksi ottelun hahmoista oli Anaheimin suomalaispuolustaja Urho Vaakanainen, joka keräsi tililleen kaksi maalisyöttöä.

Vaakanainen syötti ensin Radko Gudasin 2-2 tasoitusmaalin kolmannessa erässä. Hetkeä myöhemmin hän heilutti maaliverkkoja itse, mutta ottelun jälkeen maali ryöstettiin häneltä ja merkattiin Adam Henriquelle.

Kyseessä oli jo kuudes kerta tällä kaudella, kun Anaheim on noussut kolmannessa erässä tappioasemasta voittoon. Joukkue on tehnyt uuden NHL-ennätyksen. Koskaan aiemmin mikään seura ei ole ensimmäisistä 15 ottelustaan kerännyt yhtä paljon kolmannen erän nousuja voittoon.

Kauden 11 ottelussa Vaakanainen on nyt kerännyt tililleen tehot 0+3. Viime kaudella hän pelasi 23 NHL-ottelua tehoin 0+2.