Tapparaan paluun tehnyt Petri Kontiola saattaa debytoida kirvesrinnoissa perjantain paikallispelissä viime kauden seuraansa Ilvestä vastaan.

Tappara on kasaamassa Kontiolan ympärille melkoista superketjua, sillä keskiviikon harjoituksissa konkarisentterin laidoilla viilittivät Veli-Matti Savinainen sekä Anton Levtchi.

KHL:ssä Jokereiden paidassa yhdessä pelanneet Kontiola ja Savinainen saatetaan hyvinkin nähdä yhdessä perjantain kärkiottelussa.

– Saatamme käyttää sitä ketjua. Kontiola on monipuolinen. Hän voi pelata eri rooleissa. Hän tekee joukkuekavereistaan parempia, päävalmentaja Rikard Grönborg paljasti Aamulehdelle, joskaan ruotsalaisluotsi ei vielä vahvistanut Kontiolan pelaamisen ottelussa olevan sataprosenttisen varmaa.

Kontiolan lisäksi Tapparan paidassa perjantain paikallispelissä nähdään suurella todennäköisyydellä myös paluun Liigaan tekevä NHL-kärkivaraus Olli Juolevi, joka luuti keskiviikkona Otto Leskisen pakkiparina.