Florida Panthersin suomalaistähti Aleksander Barkov loukkaantui lauantaiyönä Anaheim Ducksia vastaan pelatussa ottelussa.

Barkovin vasen polvi vääntyi kolmannen erän alussa tapahtuneessa Jackson LaComben jalkakampituksessa. Ducks-puolustaja yritti estää suomalaisen etenemistä keskialueella ojentamalla pienesti jalkaansa. (Näet videon tilanteesta klikkaamalla tästä.)

Tuskaisen näköinen Barkov talutettiin osuman jälkeen pukukopin puolelle, eikä Panthers-kapteenia nähty enää kaukalossa sen jälkeen.

LaCombe sai tilanteesta ensiksi ulosajon polvitaklauksesta, mutta tuomarit tulkitsivat lupaavan puolustajan teon lopulta kahden minuutin kampitusjäähyksi.

Panthers-voitti kamppailun lukemin 2-1. Eetu Luostarinen vastasi Panthersin avausmaalista ja Anton Lundell tarjoili kaksi syöttöpistettä.