Washington Capitals kukisti Columbus Blue Jacketsin loppulukemin 4-3 sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Columbus kärsi näin ollen jo kahdeksannen tappionsa putkeen. Joukkue on kerännyt 18 ottelusta vain 12 pistettä ja se majailee jumbona itäisessä konferenssissa.

Nihkeää on Columbuksen tavoin myöskin Patrik Laineella. Loukkaantumisen vuoksi sivussa peleistä ollut Laine on pelannut tällä kaudella vasta yhdeksän ottelua pistein 2+1. Tämän lisäksi Columbuksen päävalmentaja Pascal Vincent on penkittänyt Laineen ottelun loppuhetkillä kahdessa peräkkäisessä ottelussa.

Viime yön kamppailussa Lainetta ei nähty jäällä enää kertaakaan viimeisen kuuden ja puolen minuutin aikana. Tätä edeltävästi Laine oli jakanut hyökkäysalueella pahan harhasyötön. Sen seurauksena Capitals polkaisi nopeaan vastahyökkäykseen ja Hendrix Lapierre iski ottelun voittomaaliksi jääneen 4-2-maalin. Laine luisteli tilanteessa kotiin päin, mutta ei saanut Lapierrea enää kiinni.

Laine sai ottelussa jääaikaa ainoastaan 12:21, joka oli Columbuksen pelaajista toiseksi vähiten. Kyseessä oli Laineen pienin peliaika tämän kauden otteluissa.

Voit katsoa ottelun maalikoosteen alta tai täältä.