Patrik Laine sai sunnuntaina todella ikäviä uutisia valmennukselta, joka ilmoitti suomalaiselle, ettei tämä mahdu seuraavassa ottelussa pelaavaan kokoonpanoon.

Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja Pascal Vincent kertoi medialle, että Laineen itseluottamus on tällä hetkellä hukassa – ja se näkyy tekemisessä. Suomalainen on esiintynyt tällä kaudella yhdeksässä ottelussa heikoin tehoin 2+1.

– Keskustelu Patrikin kanssa oli vaikea, ja hän ei ole tietenkään iloinen päätöksestä. Hänen on nyt vedettävä kunnolla happea, palattava verstaalle ja saatava tuntumaa. Hänen on löydettävä laukauksensa ja itseluottamuksensa uudelleen.

– Tiedän, mihin hän pystyy, ja välitän hänen menestymisestään. Tarvitsemme parhaan mahdollisen Patrik Laineen. Se on mahdollista, kunhan hän saa jalat liikkeelle ja hyvän itseluottamuksen, Vincent sanoi NHL.com/fi:n mukaan.