JYP on hankkinut mielenkiintoisen vahvistuksen hyökkäykseensä. Seura on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen C.J. Smithin, 28, kanssa.

– Smith on pelaajaprofiililtaan tuloksentekoyksikön pelaaja, joka on tehnyt aiemminkin urallaan kovaa tulosta ja pelannut voittavassa joukkueessa kärkiketjuissa. Hän on peliälykäs pelaaja, jolla on hyvät lajitaidot, joten näemme hänessä potentiaalia meidän kärkiketjuihimme. Pelaaja jätti itsestään hyvän kuvan sopimusneuvotteluissa, joten uskon hänen olevan myös luonteeltaan meille sopiva pelaaja, urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kommentoi.

Viime kaudella Smith pelasi AHL:ssä Hartford Wolf Packissa. 21 ottelussa hän on iskenyt tehot 4+2=6. Parhaalla AHL-kaudellaan 2021-22 hän iski 60 otteluun tehot 24+34=58.

Urallaan Smith on pelannut myös 15 ottelua NHL:ssä. Niissä hän on kerännyt tililleen tehot 2+1.