Carolina Hurricanesin suomalaisvahti Antti Raanta koki tylyn löylytyksen viime yön NHL-kierroksella. Tampa Bay Lightning jyräsi Carolinan yli runsasmaaliseen 8-2 voittoon.

Ottelu oli tasainen ensimmäiset kaksi erää. Kolmas erä alkoi Tampa Bayn 3-2 johtoasemassa, mutta joukkue meni menojaan ja iski viimeiseen erään viisi maalia.

Erikoisinta voitossa oli Tampa Bayn laukausmäärä. Lightning laukoi vain 14 kertaa kohti Raannan maalia ja vedoista kahdeksan painui sisään. Raannan torjuntaprosentti oli 42,86.

Isoin piikki Raannan lihassa oli Nikita Kutsherov. Vastustajan supertähti iski tehot 2+4 suomalaisvahdin selän taakse.

Raanta on pelannut tällä kaudella kymmenen ottelua. Niissä hänen torjuntaprosenttinsa on karmea 85,37.