Sveitsi on julkaissut joukkueensa seuraavaan EHT-turnaukseen, joka pelataan yhtä ottelua lukuunottamatta Zürichissä.

Päävalmentaja Patrick Fischer on nimennyt turnaukseen kivenkovan ryhmän, jossa ei ole mukana ainuttakaan debytanttia. Joukkue on koottu kokonaan Sveitsin pääsarjassa (NL) pelaavista pelaajista.

Sveitsi hakee vahvalla ryhmällään turnausvoittoa. Joukkue jäi Karjala-turnauksessa jumboksi hävittyään kaikki ottelunsa, joten ryhmällä on nyt kasvojen pesun paikka.

Voit tutustua Sveitsin EHT-turnauksen otteluohjelmaan ja Suomen joukkueeseen täällä.

Sveitsin EHT-joukkue

Maalivahdit (3): Genoni Leonardo (EV Zug), Mayer Robert (Genève-Servette HC), Van Pottelberghe Joren (EHC Biel).

Puolustajat (10): Aebischer David (SC Rapperswil-Jona Lakers), Berni Tim (Genève-Servette HC), Fora Michael (HC Davos), Frick Lukas (Lausanne HC), Geisser Tobias (EV Zug), Glauser Andrea (Lausanne HC), Heldner Fabian (Lausanne HC), Kukan Dean (ZSC Lions), Loeffel Romain (SC Bern), Marti Christian (ZSC Lions).

Hyökkääjät (15): Andrighetto Sven (ZSC Lions), Bertschy Christoph (Fribourg-Gottéron), Corvi Enzo (HC Davos), Haas Gaëtan (EHC Biel), Herzog Fabrice (EV Zug), Jäger Ken (Lausanne HC), Lehmann Marco (SC Bern), Malgin Denis (ZSC Lions), Moy Tyler (SC Rapperswil-Jona Lakers), Riat Damien (Lausanne HC), Richard Tanner (Genève-Servette HC), Scherwey Tristan (SC Bern), Senteler Sven (EV Zug), Simion Dario (EV Zug), Thürkauf Calvin (HC Lugano).