Kesken kauden Tapparan riveihin siirtynyt Petri Kontiola on puhunut alkoholismistaan, ja viime kauden vaikeuksistaan Iltalehdelle.

39-vuotias hyökkääjä sanoi lokakuussa Aamulehdelle, että on hän Ilvekselle anteeksipyynnön velkaa viime kauden tapahtumista. Nyt Kontiola kertoi tarkemmin, että mitä hän oikein tarkoitti.

– Petin mun joukkuekavereiden ja fanien luottamuksen. Olisin halunnut sen hyvittää. Tuntui pitkän aikaa, että olisi sinne takaisin annettavaa. Tämä ei aina mene niin kuin haluaa ja nyt ollaan täällä Tapparassa, hyökkääjä kommentoi Iltalehdelle.

Yksi esimerkki luottamuksen pettämisestä löytyy viime keväältä, jolloin Kontiola suuntasi Leville hävityn välieräsarjan jälkeen, vaikka pronssiottelu oli vielä pelaamatta. Kokenut pelaaja houkutteli mukaansa myös muita Ilveksestä.

– Mua ei kiinnostanut enää se loppu. Olin johtava pelaaja ja otin muita mukaan, niin voisi miettiä, millaista esimerkkiä antaa. Kaduttaa ihan helvetisti. Se on tehty ja ei voi mitään, Kontiola sanoi.

Tänä päivänä hyökkääjä voi jo paljon paremmin. Kontiola kävi viime kauden jälkeen Minnesota-hoidossa, jonka jälkeen korkki ei ole enää auennut. Hyökkääjän mukaan elämä on parantunut monella osa-alueella.

– Yleinen energia on paljon parempi, mitä se on ollut koskaan. Olen hyvällä tuulella joka päivä.