Vaasan Sportin ydinpuolustajien joukkoon kuluvalla kaudella murtautunut Atro Leppänen, 25, jatkaa seurassa myös ensi kaudella.

Sport tiedotti keskiviikkona käyttäneensä viime kaudella Kiekko-Espoota edustaneen ja siellä Mestiksen pistepörssin voittaneen Leppäsen sopimukseen kirjatun optiovuoden. 184-senttinen puolustaja on iskenyt kuluvan kauden 25 Liiga-ottelussa tehot 8+7=15. Mies on kirjauttanut yli 23 minuutin keskimääräisen jääajan.

– Atron ensimmäiset pelit elokuussa osoittivat, että hän pystyy pelaamaan Liigassa. Syksyn edetessä hänestä on kasvanut puolustuksemme kiekollinen johtaja, ja hyvät otteet palkittiin myös kutsulla maajoukkueeseen. Olen tyytyväinen Atron kehittymiseen ja oli selvää että käytämme sopimuksessa olleen ensivuoden option, Sportin urheilujohtaja Herkko Koski kommentoi seuran tiedotteessa.

Viime kaudella Mestiksessä 51 peliin tehot 23+35=58 iskeneen Leppäsen alkukauden otteet toivat puolustajalle myös kutsun Leijonien EHT-miehistöön.