Liigan jumbona majaileva SaiPa sai kuluneella viikolla aihetta iloon, kun joukkue onnistui kairaamaan kolmesta vierasottelustaan kolme voittoa ja kaikkiaan seitsemän pistettä.

SaiPa aloitti viikon hakemalla HIFK:sta 2-3-jatkoaikavoiton keskiviikkona. Perjantaina se puolestaan kaatoi Sportin voittomaalikilpailun jälkeen 4-5 ja viikko päättyi lauantaina kolmen pisteen voittoon, kun JYP kaatui Jyväskylässä 1-2.

Parhaillaan SaiPa on sarjataulukossa viimeisellä sijalla 23 pisteen erolla. Joukkue oli voittanut tällä kaudella kuusi ottelua ennen tätä viikkoa. SaiPan edellinen kolmen pisteen voitto oli TPS:stä lokakuun 21. päivä, joten täysi pistepotti napsahti SaiPan laariin kolmen kuukauden tauon jälkeen.

Seitsemän pisteen viikko näytti maistuvan erittäin hyvältä sekä SaiPan pelaajille että myöskin joukkueen uskollisille kannattajille, jotka olivat saapuneet paikan päälle Jyväskylään. Ottelun jälkeen SaiPan pelaajat palasivat jäälle kiittämään fanejaan ja osapuolten välillä nähtiinkin upea hetki, jossa kannattajat lauloivat pelaajille ja pelaajat taputtivat laulun tahtiin kannattajille.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

LUE MYÖS