Dallas Stars kukisti New Jersey Devilsin lukemin 6-2 Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä.

Joukkueen ykkössentteri, suomalaistähti Roope Hintz otti ottelussa suurta roolia. Hän viimeisteli kaksi maalia, joista molemmat syntyivät toisessa erässä. Hintz on Starsin paras maalintekijä ja toiseksi paras pistemies, kun 43 otteluun ovat syntyneet tehopisteet 20+22=42.

Hintz vei ensin Starsin 2-0-johtoon alivoimalla. Hän nousi laidalta maalille ja harhautti näyttävästi Devilsin Simon Nemecin, minkä jälkeen hän uitti kiekon rystyllä sisään. Toisen maalinsa Hintz iski vain 18 sekuntia ennen toisen erän päättymistä tasakentällisin. Hän sai nappisyötön Wyatt Johnstonilta tyhjään tilaan maalin edustalle ja pääsi sijoittamaan siitä kiekon häkkiin.