HELSINKI. Patrik Laine hakeutui viikonloppuna NHL:n ja pelaajayhdistyksen hoito-ohjelmaan, joka on tarkoitettu muun muassa päihde- ja mielenterveysongelmien kanssa kamppaileville pelaajille.

Laine kertoi maanantaina Instagram-tilillään, että hänen kohdallaan kyse on mielenterveydellisistä haasteista, jotka ovat vaikuttaneet hyökkääjän arkeen.

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen kertoi maanantaina Leijonien tiedotustilaisuudessa, että hän huomasi jo keväällä, ettei Laineella ole välttämättä kaikki hyvin.

– Järkyttävä juttu. Hyvä asia on se, että hän on uskaltanut tehdä jotain sille tilanteelle, jos on kokenut että voi huonosti.

– Viime keväänä kun hänen kanssaan juteltiin, sitä vähän aisti, että ihan kaikki ei ollut ihan niin kuin oli esimerkiksi 2016. Ei ollut ihan patemaista hyvää itseluottamusta. En tietenkään ajatellut, että olisi mistään näin vakavasta kyse, Jalonen kertoi medialle.

Laineen kohdalla viime vuodet eivät ole olleet helppoja. Hyökkääjä on kärsinyt viime kausien aikana paljon loukkaantumisista. Suomalainen menetti myös isänsä marraskuussa vuonna 2021. Harri Laine oli menehtyessään 54-vuotias.

Jaakko Perttilä, Miikka Lahtinen
X: @JaakkoPerttila, @ladalahtinen

LUE MYÖS