HELSINKI. Liigassa jo kolmanneksi nousseen Jukurien tekeminen on tehnyt suuren vaikutuksen Leijonien päävalmentaja Jukka Jaloseen.

Jalonen kehui maanantaina järjestetyssä Leijonien tiedotustilaisuudessa päävalmentaja Olli Jokisen työtä mikkeliläisseuran peräsimessä.

Leijonat-luotsin mukaan Jukurien arki on ollut Jokisen aikakaudella kunnossa – ja tulokset ovat nyt nähtävissä. Joukkue on tällä hetkellä seitsemän ottelun voittoputkessa.

– Se kunnianhimo ja intohimo sekä tietynlainen vaatimustaso, joka näkyi jo pelaajana, näkyy myös valmentajana. Se tarttuu myös pelaajiin. Treenejä olen nähnyt tänä ja viime vuonna. Kyllä siellä hyviä asioita tehdään arjessa, mikä vie pelaajia eteenpäin. Peleissä katsotaan, mitä treeneissä on tehty.

– Jukurien arki on pirun hyvää. En sano, että muualla olisi huonoa, mutta siellä tehdään oikealla tavalla vähän eri tavalla asioita. Se sopii heidän ryhmälleen. Mielenkiintoista nähdä, miten heidän pelitapansa toimii, kun ruvetaan pelaamaan paras seitsemästä, Jalonen kommentoi SuomiKiekolle.

Jaakko PerttiläMiikka Lahtinen
X: @JaakkoPerttila@ladalahtinen

LUE MYÖS