Patrik Bartosak on saanut lähtöpassit Slovakian pääsarjassa pelaavan HK Spisska Nova Vesin joukkueesta. Tshekkivahti ei ehtinyt pelata seurassa ainoatakaan ottelua.

Tiedotteessaan slovakialaisseura puolustelee, miksi ylipäätään hankki kohuvahdin riveihinsä.

– Kaiken saatavilla olevan tiedon pohjalta päätimme antaa hänelle mahdollisuuden palata ammattilaisurheiluun tiukkojen ehtojen alla, jotka eivät vaarantaisi seuran hyvää nimeä, jota olemme rakentaneet pitkän aikaa, HK Spisska Nova Ves kertoo.

– Valitettavasti sen jälkeen, kun hän saapui Spisska Nova Vesiin, Patrik kieltäytyi terveystarkastuksesta, joka oli yhtenä ehtona hänen sopimuksellee. Meillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin purkaa hänen sopimuksensa.

Patrik Bartosak sai aiemmin tällä kaudella lähtöpassit tshekkiläisen Mountfield HK:n riveistä, kun tshekkivahti jätti tulematta seuran harjoituksiin. Tshekkiläismedian mukaan Bartosak oli edellisenä päivänä ajanut auto alkoholin vaikutuksen alaisena ja aiheuttanut kolarin.

Bartosak pelasi Liigassa viimeksi kaudella 2022-23, jolloin hän johdatti Pelicansin hopeaan. Hänen torjuntaprosenttinsa 33 runkosarjaottelussa oli 91,5.

LUE MYÖS