Potkut Columbus Blue Jacketsin GM:n paikalta 11 vuoden jälkeen saaneen Jarmo Kekäläisen tulevaisuuden uskotaan edelleen yleisien arvioiden mukaan olevan NHL:ssä.

NHL-asiantuntija Ismo Lehkonen arvioi Kalju Corner -podcastissa arvostetun suomalaispomon palaavan NHL:ään lähitulevaisuudessa. Lehkonen uskoo Kekäläiselle löytyvän käyttöä ns. isossa roolissa, joskaan ei välttämättä suoraan varsinaisen GM:n roolissa.

– Ammattitaitoinen kaveri, enkä usko hetkeäkään, ettei löytäisi itselleen töitä tuolta. Varmaan kovatkin organisaatiot haluaa Kekäläisen ammattitaidon ehdottomasti näppeihin.

– Tuolla on niin monta organisaatiota, jotka tarvitsee ammattitaitoa toimiston puolelle. Puhutaan sitten varauksista, sopimusten teosta ja muusta. Näkisin, että jonkun kokeneen GM:n taakse vara-GM:ksi, ja sitä kautta kun mailit rupeaa pää-GM:llä kulumaan loppuun, niin Kekäläinen ottaa sen sitten haltuun, Lehkonen arvioi.

Lehkonen antaa arvoa Kekäläisen Columbukseen varaamille nuorille lupauksille, joiden vaikutus saattaa hyvinkin näkyä Blue Jacketsin menestyksenä jo lähitulevaisuudessa.

LUE MYÖS: