Lauantaisessa HIFK:n ja Pelicansin välisessä puolivälieräottelussa katsomossa istui arvovaltainen kiekkofani. Presidentti Alexander Stubb oli seuraamassa ottelua isänsä Göran Stubbin kanssa.

Kuva Stubbista kiekkokatsomossa lähti leviämään maailmassa. Kuvassa näyttää siltä, että presidentti istuu yhdessä muiden katsojien kanssa, ja tämä on herättänyt ihmetystä.

– Huomioikaa VIP- ja privaattiaitioiden poissaolo. Alexander Stubb on kansan presidentti. Isä Göran Stubb oli Helsingin IFK:n GM ennen kuin hänestä tuli NHL Central Scoutingin Euroopan johtaja ja hänet valittiin IIHF:n Hall of Fameen, kirjoittaa ruotsalainen kiekkovaikuttaja Szymon Szemberg.

Voit katsoa alta kuvan presidentistä kiekkokatsomossa.

EuropeanHockeyClubs

@EHCAlliance
Finland's president Alexander Stubb attends tonight's 🇫🇮 playoff game with father Göran, longtime boss of NHL's Euroscouting. IFK Helsinki, where Alex played as a junior, tied the QF series vs Lahti Pelicans after being down 3 games. 📷 Lehtikuva
@HIFKHockey @PelicansFi