Viime kevään MM-kisoissa nimettömällä ryhmällä neljänneksi marssinut Yhdysvallat kokoaa kivenkovaa ryhmää toukokuussa pelattaviin arvokisoihin.

Toimittaja Andy Strickland kertoo, että Yhdysvallat on saamassa mukaan ainakin Johnny Gaudreaun, Cole Caufieldin, Tage Thompsonin, Luke Hughesin, Shane Pinton, Brady Tkachukin, Seth Jonesin sekä Trevor Zegrasin.

Yhdysvaltojen kohdalla MM-kisat kiinnostavat nyt normaalia enemmän, sillä turnausta pidetään samalla hyvänä näytönpaikkana ensi vuonna pelattavaa 4 Nations Face-Off-turnausta ajatellen. Kyseiseen turnaukseen osallistuvat Yhdysvaltojen lisäksi Kanada, Ruotsi ja Suomi.

Löydät MM-kisojen alkulohkot, otteluohjelman ja paljon muuta täältä.

Andy Strickland

@andystrickland
Additional players expected to represent 🇺🇸 at upcoming world championships include Johnny Gaudreau, Cole Caufield, Tage Thompson, Luke Hughes, Shane Pinto in addition to the names I reported yesterday which included Brady Tkachuk, Seth Jones, and Trevor Zegras. @usahockey

LUE MYÖS