Montreal Canadiensin hyökkääjä Juraj Slafkovsky lähtee auttamaan Slovakiaa tuleviin MM-kisoihin, Sportsnetin toimittaja Eric Engels kertoo X:ssä.

20-vuotiaalla slovakialainen takoi tällä kaudella NHL:ssä 82 ottelussa komeat 20 maalia ja 50 tehopistettä. NHL:ään kesällä 2022 ensimmäisenä pelaajana valittu hyökkääjä yltyi kauden loppupuolella huippuvireeseen ja suurin osa hänen pisteistään syntyi vuoden 2024 puolella.

TPS:stä ammattilaiseksi ponnistanut Slafkovsky johdatti vuonna 2022 Slovakian sensaatiomaisesti olympiapronssiin. Seitsemän maalia seitsemään otteluun mättänyt Slafkovsky valittiin 18-vuotiaana olympiaturnauksen parhaaksi pelaajaksi.

Kevään 2022 MM-kisoissa Slafkovsky valittiin Slovakian kolmen parhaan pelaajan joukkoon.

Eric Engels

@EricEngels
Juraj Slafkovsky will play at the Worlds

LUE MYÖS: