Jokerit pelaa kaudella 2024-25 kaikki Mestis-ottelunsa Helsingissä, seuran puheenjohtaja Mikko Saarni paljasti MTV Urheilulle.

Jokerit pelasi viime kaudella sekä Helsingin jäähallissa Nordenskiöldinkadulla että Keravan jäähallissa. Ensi kaudella kaikki ottelut pelataan Nordiksella.

– Meillä on lähtökohtaisesti sovittu Nordikselle kaikki kotipelit. Jos entisen Hartwall Arenan tilanteessa tapahtuu jotain, niin voidaan katsoa uudestaan, mutta tällä hetkellä mennään niin, että 25 kotipeliä pelataan Helsingin jäähallissa, Saarni valaisi seuran tilannetta.

Jokerien toiveena on ollut päästä jo ensi kaudeksi Ilmalassa sijaitsevaan entiseen Hartwall Arenaan, mutta hallin kauppaamisesta ei ole saatu mitään konkreettista viitettä. Helsingin kaupungin kerrotaan käynnistäneen toimet areenan pakkolunastamiseksi.

Varmaa on nyt kuitenkin se, että Jokerien ei tarvitse enää lähteä Keravalle evakkoon. Jokerifanien suuri aktiivisuus on mahdollistanut sen, että joukkue voi pelata ensi kaudella Mestis-mittakaavassa kalliissa Helsingin jäähallissa.

– Vaikka Nordis on tietysti kallis paikka Mestis-peleille, ja lipun hinta Mestiksessä on vähän eri luokkaa kuin Liigassa. Mutta tietysti Jokereilla on loistava faniporukka, joka löysi hyvin hallille. Toivotaan, että se jatkuu myös ensi kaudella, Saarni sanoo.

LUE MYÖS: