Jukurit on julkaissut kolme jatkosopimusta. Mikkeliläisseura on käyttänyt optiot puolustaja Kasper Soinin, 20, ja Matti Butkovskiyn, 18, sopimuksista. Seura on myös solminut sopimuksen laitahyökkääjä Kalle Heleniuksen, 20, kanssa.

– Kasper on ottanut huikeita kehitysaskeleita kahden kauden aikana ja teki tällä kaudella läpimurtonsa liigajoukkueeseen. Hänellä on kuitenkin vielä runsaasti ulosmitattavaa potentiaalia, ja hän tulee olemaan ensi kaudella ison vastuun pelaaja, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kommentoi.

Soini pelasi tällä kaudella 38 Liiga-ottelua ja keräsi niissä tehot 1+4=5. Butkovoskiy puolestaan iski Jukurien A-nuorissa 42 matsiin tehot 17+12=29 ja kahdessa Liiga-ottelussa hän jäi kiikaritehoille. Helenius keräsi Jukurien A-nuorissa 43 ottelussa tehot 19+12=31.

Uusina pelaajina Mikkeliin siirtyvät hyökkääjät Miro Järvenpää, 20, ja Aaron Hakala, 19. Järvenpää on pelannut Lukon A-nuorissa, kun taas Hakala on edustanut TPS:n nuoria.

– Miro ja Aaron ovat molemmat todella lupaavia hyökkääjiä, joita odotamme innolla mukaan organisaatioon. He tulevat treenaamaan kesän liigajoukkueen mukana ja kamppailevat pelipaikoista ensi kauden liigajoukkueessa.