Liigassa vuosina 2019-21 ihastuttanut unkarilaishyökkääjä Vilmos Gallo palaa KooKoon paitaan ensi kaudeksi. Miehen sopimus on jopa kolmivuotinen.

27-vuotias Gallo teki tällä kaudella Linköpingin riveissä 51 ottelussa odotuksiin nähden heikot tehopisteet 5+2=7. SHL:n pudotuspeleissä Unkarin maajoukkuehyökkääjä kirjasi neljässä ottelussa pisteet 1+1.

Gallo pelasi KooKoon paidassa vuosina 2019-21 yhteensä 108 runkosarjaottelua tehopistein 34+46=80. Hän teki parhaalla Liiga-kaudellaan 20 maalia.

– Vilmos jätti itsestään erinomaisen jäljen edellisellä KooKoo-visiitillään ja olemme otettuja, että hän haluaa palata Kouvolaan pitkällä sopimuksella, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi tiedotteessa.

– Oikeassa roolituksessa Galló on tehokas myös pisteiden valossa. Toissakaudella SHL:ssä isketyt 15 maalia ovat vahva työnäyte. Tuolla maalimäärällä hän olisi ollut SHL:n kolmanneksi tehokkain suomalainen maalintekijä, mikä kertoo omaa kieltään, kuinka hyvästä pelaajasta on kyse.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
Vilmos Galló – 𝙃𝙪𝙣𝙜𝙖𝙧𝙞𝙖𝙣 𝙃𝙪𝙧𝙧𝙞𝙘𝙖𝙣𝙚 🇭🇺🌪️ – palaa Kouvolaan kolmevuotisella sopimuksella! 🔥

📝 kookoo.fi/artikkelit/vil…

#yksijoukkue #liiga
kookoo.fi

Vilmos Galló palaa Kouvolaan pitkällä sopimuksella

LUE MYÖS: