Sveitsin NL-seura HC Davos tiedottaa, että joukkueen suomalaispuolustaja Kristian Näkyvä (artikkelikuvassa) sekä suomalaishyökkääjä Aleksi Mustonen eivät jatka seurassa enää ensi kaudella.

Näkyvä, 33, edusti Davosia yhden kauden ajan. Hänen sopimuksessaan olisi ollut optio myös ensi kaudesta, mutta sitä ei käytetty. Näkyvä viimeisteli 49 runkosarjaotteluun tehopisteet 6+22=28 sekä kahteen pudotuspeliin tehot 1+0.

Mustonen, 29, aloitti kauden Liigassa HPK:n riveissä, jossa hän pelasi 46 ottelua pistein 6+13=19. Hän siirtyi Davosiin helmikuussa ja ehti pelaamaan seurassa kolme runkosarjaottelua (0+2) ja kuusi pudotuspeliä (1+2).

Hockey Club Davos

@HCD_offiziell
🙌 Wir verabschieden uns von #51Näkyvä und #22Mustonen. Wir bedanken uns bei Kristian und Aleksi für ihren Einsatz und wünschen den beiden viel Erfolg. #Davoser

LUE MYÖS