Leijonien MM-leirityksestä Pikkuleijonien mukaan pikahälytyksellä kutsuttu hyökkääjä Konsta Helenius antoi yllättävän lausunnon alle 18-vuotiaiden MM-turnauksessa Ruotsille tulleen puolivälierätappion jälkeen.

17-vuotias Helenius ei varsinaisesti halunnut liittyä Pikkuleijoniin, vaan hänen toiveenaan olisi ollut jatkaa kauttaan Leijonien MM-leiriryhmässä.

– Ei se ollut minun päätös tulla tänne, Helenius sanoi karvaan Ruotsi-tappion jälkeen Helsingin Sanomille.

– Mutta olivathan kotikisat hieno juttu. Molemmat vaihtoehdot tietysti kävivät, mutta miehissä olisi ollut kovemmat pelit, joissa olisin halunnut olla mukana. Olivathan nämäkin toki hienoja pelejä, Jukurien huippulupaus jatkoi.

Leijonat tiedotti aiemmin, että Helenius saattaa vielä liittyä alle 18-vuotiaiden MM-turnauksen jälkeen A-maajoukkueeseen. Tämä tarkoittaa sitä, että Heleniukselle olisi ollut varma paikka Leijonien MM-leirityksessä.

Pikkuleijonien MM-turnauksen päätyttyä Helenius laskeskeli pelanneensa jo yli 90 ottelua tällä kaudella.

– Se on aika paljon pelejä. Aiemmilla kausilla en ole pelannut näin paljon. Mutta nuorella pojalla riittää virtaa. Miesten MM-kisat kiinnostavat ilman muuta, Helenius vakuuttaa.

Helenius pelasi alle 18-vuotiaiden MM-turnauksessa viisi ottelua tehopistein 0+7.

LUE MYÖS: