Leijonat voitti Norjan maanantaina MM-kisoissa numeroin 4-1.

Yksi ottelun puhuttavimmista tilanteista oli Leijonien superlupaus Konsta Heleniuksen kohtalo. Hän sai kovan tällin avauserässä ja loukkasi siinä hieman itseään. Helenius pystyi kuitenkin pelaamaan toisen erän, mutta kolmanessa erässä häntä ei enää kentällä nähty.

Heleniuksen tilanteesta kysyttiin päävalmentaja Jukka Jaloselta ottelun jälkeen TV-haastattelussa. Jaloselta tiedusteltiin, että vedettiinkö Helenius varotoimenpiteenä sivuun pelaavasta kokoonpanosta.

– Ei se siitä johtunut, kuului Jalosen ytimekäs vastaus Viaplaylle ja MTV Katsomolle.

Jalosen kommentista on siis tulkittavissa, että Helenius penkitettiin peliesitysten perusteella. Hän aloitti ottelun Leijonien ykkössentterinä, mutta päätyi siis vilttiin kolmanteen erään.

LUE MYÖS