Liigan hallitseva mestari Tappara on solminut tärkeän jatkosopimuksen Liigassa.

Tamperelaisseura tiedotti maanantaina solmineensa vuoden mittaisen jatkon puolustaja Olli Juolevin, 25, kanssa.

Alunperin NHL:ään Vancouver Canucksin toimesta kesällä 2016 1. kierroksen 5. vuorolla varattu puolustaja siirtyi Tapparaan kesken viime kauden ja pääsi juhlimaan kauden päätteeksi uransa ensimmäistä SM-kultaa.

Juolevi iski 40 runkosarjapelissä tehot 2+4=6. Samat tehot mies nakutti myös 16 pudotuspelissä.

– Juolevi on monipuolinen puolustaja, jonka peli kehittyi koko ajan mitä pidemmälle viime kausi eteni. Keväällä hän oli erittäin iso ja tärkeä palanen mestaruusjoukkuettamme. Olemme todella tyytyväisiä, että saimme pidettyä miehen täällä ja uskon, että positiivinen kehitys tulee jatkumaan myös ensi kaudella, Tapparan urheilupäällikkö Antti Tuomenoksa kertoo joukkueen tiedotteessa.

LUE MYÖS: