Anton Lundell liekehti viime yönä NHL:n pudotuspeleissä. Hän keräsi tililleen tehot 1+1, kun Florida Panthers kaatoi Boston Bruinsin 2-1. Samalla Florida voitti joukkueiden välisen ottelusarjan voitoin 4-2 ja eteni itäisen konferenssin finaaleihin.

Maalinsa Lundell viimeisteli toisen erän puolivälissä. Useampi pelaaja sähläsi kiekon kanssa keskellä Floridan hyökkäysaluetta. Lopulta suomalainen sai laatan haltuunsa ja kihautti sen tarkalla vedolla maaliin.

Ottelun voittomaalista vastasi puolustaja Gustav Forsling. Hän iski Lundellin laukauksesta seuranneen reboundin sisään, kun kolmatta erää oli jäljellä enää 93 sekuntia.

Lundell pelaa vahvaa kevättä. 11 pudotuspeliottelussa hän on nyt kerännyt tehot 2+7=9.

Konferenssifinaaleissa Florida Panthers kohtaa New York Rangersin.

Voit katsoa Floridan voittomaalin alta.