Leijonilla on MM-kisoissa kasvojen puhdistuksen paikka edellisen 2-3 Itävalta-tappion jälkeen. Vastustaja Kanada tarjoaa Suomelle otteluun kovan haasteen. Matsi starttaa kello 17.20.

Tässä artikkelissa nostamme esiin Kanadan kolme vaarallisinta pelaajaa, joita Leijonien täytyy tänään varoa.

Connor Bedard, hyökkääjä

18-vuotias teinisensaatio Connor Bedard on ollut MM-kisoissa juuri niin kova kuin saattoi olettaa. Iso jää selvästi sopii liukasliikkeiselle sentterille mainiosti, ja hän onkin paukuttanut neljään otteluun tehot 5+1=6. Hurjasta laukauksestaan tunnettu Bedard on koko kisojen maalipörssin kakkonen. Hän tulee olemaan Leijonien puolustukselle vaikea pideltävä, sillä taitavampaa yksilöä kisoista ei löydy.

John Tavares, hyökkääjä

John Tavares on pelaajana täydellinen paketti. Hän pelaa tunnollisesti kumpaankin suuntaan, on tehnyt parhaalla NHL-kaudellaan 47 maalia, rakentaa hyvin peliä ja on ensiluokkainen johtaja. Kun Kanada on ollut kisoissa vaikeuksissa, Tavares on aina noussut esiin. Hän onkin kerännyt kolmeen otteluun tehot 1+2=3.

Bowen Byram, puolustaja

Bowen Byram lunasti tällä kaudella hurjan potentiaalinsa, kun hänet kaupattiin Coloradosta Buffaloon. Uudessa seurassaan Byram sai enemmän vastuuta ja tulosta hyökkäyspäässä tuli välittömästi. Hänellä on erinomainen laukaus sekä pelisilmä, mutta puolustuspelissä riittää vielä hiottavaa. MM-kisoissa Byram on takonut neljään peliin tehot 1+3=4.

LUE MYÖS