MTV Urheilun asiantuntija Olli Jokinen kommentoi pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle ajautuneen Konsta Heleniuksen tilannetta.

18-vuotias Helenius on päässyt pelaamaan MM-turnauksessa vain yhden kokonaisen ottelun sekä yhden ottelun, jossa hän joutui penkitetyksi kesken kolmannen erän.

Jokisen mukaan Leijonien menestys ei ole Heleniuksesta kiinni, mutta hän näkisi mielellään nuoren hyökkääjän tositoimissa.

– Ei me tässä tilanteessa olla sen takia, miten Konsta Helenius on pelannut. Ymmärrän, että kaveri saa paljon huomiota. Hän on luova ja hyvä pelaaja. Hän sai puolitoista peliä aikaa näyttää. Nyt näyttää siltä, että pääsee pelaamaan vain, jos joku pelaaja loukkaantuu.

– Totta kai itse olisin halunnut nähdä hänet jäällä, mutta täytyy muistaa, että valmennuksella on ollut varmasti suunnitelma kaikkia pelaajia varten. Kyllä valmennus tietää, miksi joku pelaaja ei pelaa, Jokinen sanoi MTV:n lähetyksessä.

Kaikki MM-kisoista! Löydät otteluohjelman, tulokset ja pistepörssin täältä.

LUE MYÖS