Aleksander Barkov jatkoi viime yönä vahvoja otteitaan NHL:n pudotuspeleissä. Hän keräsi tehot 0+2, kun Florida Panthers kaatoi New York Rangersin ensimmäisessä jatkoerässä maalein 3-2. Ottelusarja on nyt tasan 2-2 tilanteessa.

Barkov oli mukana tehtailemassa Floridan voittomaalia jatkoeräsäs. Hän löysi syötöllään Sam Reinhartin vastustajan neliön keskeltä, ja tämän laukaus kajahti komeasti etuyläkulmaan.

Ottelun jälkeen Barkov hehkui onnea Sportsnetin haastattelussa.

– Tämä on mahtavaa. Olemme hienossa tilanteessa. Tämä on nyt paras kolmesta, jos en ole väärässä. On itäisen konferenssin finaalit ja jos joku ei ole innoissaan, hän on väärässä paikassa. Meidän pukukopissamme kaikki ovat innoissaan, kaikki ovat iloisia ja kaikki ovat valmiita painamaan niska limassa töitä, Barkov sanoi.

15 pudotuspelottelussa Barkov on nyt kerännyt tehot 6+11=17. Hän on pudotuspelien pistepörssin jaetulla kuudennella sijalla.

Florida Panthers

@FlaPanthers
INJECT THIS INTO OUR VEINS