Pelicans on vahvistanut ensi kauden valmennustiimiän. Jussi Taipale, 36, siirtyy Lahteen kaksivuotisella sopimuksella.

Aiemmin Taipale on toiminut Tapparan nuorisojoukkueissa. Kirvesrintojen A-nuorten SM-joukkueen päävalmentajana hän toimi edelliset neljä kautta. Tänä aikana hän auttoi kehittämään useita huippulupauksia, Pelicans kertoo tiedotteessaan.

– Taipale on tehnyt asioita hyvin ja me nähdään että hän on erinomainen lisä meidän valmennus- sekä johtoryhmään. Hän tuo organisaatioon oman ammattiosaamisen ja kokemuksen niin nuorten kuin kokeneempien pelaajien osalta, kommentoi Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen.

Taipale on itse innoissaan uudesta haasteesta.

– Lähden innoissaan uuteen ympäristöön ja uusien haasteiden perään. Pelsuissa on tehty pitkäjänteisesti töitä ja oltu 2 kertaa putkeen finaaleissa. Se kertoo, että täällä tehdään paljon asioita oikein. Olen tietysti myös kiitollinen mahdollisuudesta Pelicansille, pyritään olemaan luottamuksen arvoinen, tuomaan oma osaaminen pöytään ja sitä kautta lisäarvoa tälle joukkueelle, Taipale kommentoi.

Pelicansin ensi kauden päävalmentajana toimii Juhamatti Yli-Junnila.