Florida Panthersin suomalaistähti Anton Lundell toimi ratkaisijana New York Rangersia vastaan pelattavan NHL:n itäisen konferenssin finaalisarjan viidennessä ottelussa varhain perjantaina.

Ottelun avauserä oli maaliton. Chris Kreider ja Gustav Forsling onnistuivat maalinteossa toisessa erässä.

Lundell sivalsi vieraiden 2-1-johtomaalin kolmannen erän puolivälissä Eetu Luostarisen syötöstä. Sam Bennett iski vieraiden voittomaaliksi jääneen 3-1-osuman tyhjiin ennen kuin Alexis Lafreniere kavensi päätösminuutilla loppunumeroiksi 2-3.

Artikkeli jatkuu videon jälkeen.

Sportsnet

@Sportsnet
ANTON LUNDELL GIVES THE PANTHERS THE LEAD! 😼

– Suurin haaveeni lapsena oli pelata NHL:ssä, pudotuspeleissä ja konferenssifinaaleissa. Tätä parempaa ei olekaan, Lundell kertoi ESPN:lle ottelun tauottua paljastaen samalla saaneensa ensikosketuksensa NHL:ään 13-vuotiaana juuri Rangersin legendaarisella kotiareenalla Madison Square Gardenissa.

NHL:n suomalaisjoukkueisiin lukeutuva Panthers voi katkaista ottelusarjan ja edetä toista kertaa peräkkäin Stanley Cupin finaaleihin sunnuntain vastaisena yönä kotijäällään joukkueiden kohdatessa kuudennen kerran. Panthers johtaa sarjaa nyt voitoin 3-2.

Katso kooste ottelun huippuhetkistä alta löytyvältä videolta.