HIFK tiedottaa solmineensa yksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Kristian Vesalaisen kanssa.

25-vuotias Vesalainen aloittaa ensi syksynä kolmannen kautensa kasvattiseuransa paidassa. Päättyneellä kaudella voimahyökkääjä teki 58 runkosarjaottelussa 14 maalia ja 37 tehopistettä. Pudotuspeleissä hän takoi 19 ottelussa pisteet 3+4=7.

– Meillä oli vahva molemminpuolinen halu saada sopimus aikaiseksi. Pelaajana Vessi haluaa ottaa urallaan seuraavan stepin ja uskon, että meillä on tarjota hänelle erinomaiset mahdollisuudet siihen. Itse haluan kaikin keinoin auttaa Vessiä saavuttamaan sen tason, joka hänellä on tähtäimessään, urheilujohtaja Janne Pesonen kommentoi.

Vesalainen nähtiin viime kaudella ensimmäistä kertaa Suomen A-maajoukkueen väreissä EHT-turnauksessa. Mies pelasi leijonapaidassa kolme ottelua tehoin 0+1.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Kristian Vesalainen jatkaa Stadissa!

📝: hifk.fi/liiga/2024/kri… #HIFK #Liiga

LUE MYÖS: