Liigan takavuosien pistelinko Henrik Haapala kiekkoilee ensi kaudella Ruotsin pääsarjassa.

SHL:ssä pelaava Malmö Redhawks vahvisti suomalaissentterin hankinnan maanantaina. 30-vuotiaan hyökkääjän tuore sopimus on yksivuotinen.

– Henrik tuo joukkueeseemme paljon kokemusta sekä voittajamentaliteettia. Olemme seuranneet häntä jo jonkin aikaa ja olemme iloisia saadessamme Henrikin osaksi joukkuettamme, urheilujohtaja Björn Liljander kommentoi seuran tiedotteessa.

Menneellä kaudella Sveitsin National Leaguessa pelannut Haapala saa Malmössä seurakavereikseen NHL:stä tutun suomalaiskaksikon. Redhawks on vahvistanut jo aiemmin Lassi Thomsonin ja Robin Salon saapumisen seuraan.

Joukkueen pakistosta löytyy lisäksi Kärpistä ja TPS:stä tuttu Teemu Kivihalme, jolle tuleva kausi on toinen malmöläisseuran puolustuksessa..

LUE MYÖS: