HELSINKI. Perjantaisessa Leijonien tiedotustilaisuudessa Juuse Saros nimettiin mukaan Suomen maajoukkueeseen 4 Nations Face-Off -turnaukseen. Nashville Predatorsin maalivahti odottaa huippupelejä innoissaan.

– Toki vaatimustaso tulee olemaan kova varmasti. Kaikki joukkueet tulee pelaamaan nopeaa ja viihdyttävää lätkää. Samalla olen tosi innoissani. Saman tien, kun turnauksesta ilmoitettiin, niin oli kova tavoite olla mukana, Saros kertoo Leijonat.comille.

Saros paljasti myös, kenen kohtaamista hän huipputurnauksessa odottaa eniten.

Filip Forsbergin kanssa olen pelannut pitkään yhdessä, niin on hauska olla vastakkain. Hänen kanssaan saa olla tarkkana. Huikea pelaaja ja huikea laukaus, Saros kehuu.

NHL-kausi saatiin hiljattain päätökseen rapakon takana, ja kauden päätteeksi jaettiin parhaiden pelaajien palkinnot. Parhaalle puolustajalle jaettava Norris Trophy meni Vancouverin Quinn Hughesille. Saros olisi valinnut eri pelaajan.

– Totta kai mun vastaus on, että kun joka päivä näkee, mihin Roman Josi puolustus- ja hyökkäyssuuntaan ja on mahtava kapteeni, niin hän olisi aina mun valinta. Mutta ei se palkinto huonollekaan mennyt.

Jaakko Perttilä
X: @JaakkoPerttila

Toni Tuomala