Stanley Cupin Florida Panthersissa voittaneen tähtihyökkääjä Sam Reinhartin, 28, tulevaisuus NHL:ssä on selvillä.

Panthers ja Reinhart ovat päässeet sopuun kahdeksanvuotisesta, maksimimittaisesta jatkosopimuksesta. Reinhart tienaa uudesta sopimuksestaan yhteensä 69 miljoonaa dollaria, mikä tietää 8,625 miljoonan taalan vuosituloja.

Kanadalaistaituri pelasi juuri uransa parhaan NHL-kauden Aleksander Barkovin rinnalla. Hyökkääjä iski runkosarjassa tehot 57+37=94 ja voitti NHL:n ylivoimaalitilaston 27 osumallaan. Kolmatta kauttaan Panthersissa pelannut Reinhart sijoittui parhaan puolustavan hyökkääjän Selke-äänestyksessä neljännelle sijalle.

Pudotuspeleissä Reinhart iski 24 ottelussa tehot 10+6=16. Mies vastasi myös finaalisarjan ratkaisseen seitsemännen pelin voittomaalista.

Elliotte Friedman

@FriedgeHNIC
Hearing the Panthers did get Sam Reinhart signed to a maximum-term eight-year deal before the midnight deadline

LUE MYÖS: