Florida Panthers räväytti NHL:n varaustilaisuudessa nappaamalla kaksi suomalaista.

Joukkue varasi toisella kierroksella numerolla 40 hyökkääjä Aleksi Heponiemen ja kuudennella kierroksella numerolla 184 hyökkääjä Sebastian Revon.

Pelaajista varsinkin Revon varaaminen oli erityinen, sillä hänet varattiin yli-ikäisenä, 21-vuotiaana. Tällä on kuitenkin varmasti syynsä, sillä aiemmin kesäkuussa Aamulehti paljasti usean NHL-seuran olevan pelaajan kintereillä.

– Se on uskomaton tunne, että tulin varatuksi. Otin melko suuria askeleita viime kaudella. Mielestäni olen kokonaisvaltaisempi pelaaja. Pystyn pelaamaan molemmissa päissä kaukaloa ja paransin todella puolustuspelaamistani, Repo kehui Florida Panthersin verkkosivuilla.

Floridassa tuttuja pelaajia

Samalla Tapparan huippulupaus kertoi, että hän on innoissaan päästessään mukaan organisaatioon, jossa on entuudestaan tuttuja kasvoja.

– Itse asiassa (Henrik) Haapala sanoi, että tule Floridaan, jotta voisimme olla siellä yhdessä. Tässä sitä ollaan, Repo kuittasi.

Floridassa pelaa suomalaisista Haapalan lisäksi Aleksander Barkov ja Jussi Jokinen. Pelaajista Haapala ja Barkov ovat Tapparan kasvatteja.