Miltä tuntuisi, jos voittaisit kaksi lippua NHL:n Stanley Cup -finaaleihin, mutta huomaisit asian viikon liian myöhässä? Näin kävi yhdysvaltalaiselle Andrew Fudgelle.

Nashville Predatorsin kannattaja oli osallistunut kilpailuun, jonka myötä hän oli voittanut kaksi lippua Nashville Predatorsin ja Pittsburgh Penguinsin väliseen NHL-finaaliotteluun.

Miehellä jäi kuitenkin kyseinen finaalihuuma kokematta, sillä hän huomasi voittonsa viikon liian myöhään. Nashville Predators oli ottanut mieheen yhteyttä Twitterin välityksellä, jossa seura onnitteli miestä voitosta yksityisviestillä. Fudge ei ollut kuitenkaan käynyt syystä tai toisesta johtuen pitkään aikaan Twitterissä, jonka vuoksi ikimuistoinen palkinto jäi saamatta.

Stanley Cupin finaaliottelut olivat loppuunmyytyjä ja varsinkin Nashvillessä vallitsi uskomaton kiekkohuuma. Tämä jäi tällä kertaa ikävästi Fudgelta kokematta.

Fudge

@lilfudge07
@NHL can I go die now... just now found this since I don't check twitter often.

Vaikka finaaliottelu jäi tällä kertaa kokematta, ei Predators jättänyt miestä ilman lohdutuspalkintoa. Fudge sai nimittäin seuralta liput ensi kauden ensimmäiseen kotiotteluun Philadelphia Flyersia vastaan.

Lähde: NHL.com