40 000 Ilmaveivi-pelipakettia jaetaan lapsille

Kyläkauppias Vesa Keskinen rakastaa Leijonia

Leijonat.com on mukana toteuttamassa Vesa Keskisen ja Tuurin Kyläkaupan mahdollistamaa kampanjaa, jossa jaetaan 40 000 ilmaveivi pelipakettia lapsille. Hanketta ovat tukemassa ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä joukkueurheilun avulla koulussa ja vapaa-ajalla tekevä Iceahearts, Lastenklinikoiden Kummit, Suomen ev.lut. kirkon seurakuntia sekä Itella Logistics.

Hankkeen virallisina suojelijoina toimivat jääkiekkopelaajat Sean Bergenheim, Niklas Hagman ja Sami Lepistö.

Tuurin Kyläkauppa jakaa Ilmaveivipaketit alkaen 16. toukokuuta omia kanaviaan ja tapahtumiaan hyödyntäen. Myös Icehearts ja muutamat Suomen ev. lut. kirkon seurakunnat jakavat paketteja oman toimintansa ohessa.

Niklas Hagman, Sami Lepistö ja Sean Bergenheim

Kampanja oli vähällä jäädä vain ideaksi

Ilmaveivi harjoittelu- ja pelipaketti

Ilmaveivi 2013 -kampanjaan etsittiin mahdollistajia yli puolitoista kuukautta, kontaktoimalla kymmeniä tuhansia yrityksiä. Laajamittaisesta kampanjoinnista huolimatta yrityksiä olisi lähtenyt mukaan vain muutamia, joten hanke jouduttiin siinä muodossaan perumaan. Brasiliasta tavoitettu kyläkauppias Vesa Keskinen ei kuitenkaan antanut lapsille suunnatun kampanjan kokonaan peruuntua. Hän ilmoitti hoitavansa hankkeen kustannukset ja pääosan jakamisesta.

– Suurin kiitos tietenkin kuuluu Vesa Keskiselle, jota ilman kampanja olisi jäänyt toteuttamatta. Hän ei hetkeäkään aikaillut, kun kuuli hankkeen olevan peruuntumassa. Tahdomme kiittää Vesaa ja muita hanketta tukeneita tahoja kaikkien niiden 40 000 lapsen ja nuoren puolesta, ketkä pääsevät pian harjoittelemaan pihapeleissä uusia harhautuksia, toteaa Leijonat.comin Jere Virtanen.

Vesa Keskinen kommentoi nopeaa päätöstään lähteä pääyhteistyökumppaniksi Ilmaveivi 2013 -kampanjaan lyhyesti: -Ensinnäkin haluan kiittää siitä, että minuun otettiin yhteyttä näin hienon hankkeen tiimoilta. Olisi ollut harmi, jos se olisi jäänyt toteuttamatta. Yhteiskunta, yritykset ja yhteisöt eivät voi koskaan olla liikaa tukemassa lasten ja nuorten urheiluharrastuksia. Koin, että tässä oli upea mahdollisuus Kyläkaupan kantaa oma kortensa kekoon, toteaa Keskinen.

Tiesitkö, että…

Ilmaveivi – harjoittelu- ja pelisetti on hauska pihapeli, ajanviettotapa ja mieluisa liikkumiseen kannustava lahja. Soveltuu niin kaukaloihin kuin pihaleikkeihinkin. Lapset ja vähän vanhemmatkin pääsevät harjoittelemaan Ilmaveiviä ja muita harhautuksia tämän paketin avulla, kunnes ne luonnistuvat jo ilman apua. Pakkauksesta löytyy yhteensä kolme kiekkoa ja soljellinen tarranauha mailaa varten.