Vaikka janoiset Leijona-fanit eivät saakaan toukokuussa nauttia oluesta MM-areenoilla, ei tarjoilua tarvitse kaukaa hakea.

Aiemmin tänään uutisoimme, ettei Venäjällä pelattavien jääkiekon MM-kisojen aikaan peliareenoilla myytäisi lainkaan olutta (lue lisää täältä). Nyt voimme kertoa, että Venäjän urheiluministeri Vitali Mutko on tänään todellakin vahvistanut asian.

Sinivalkoisten fanien onneksi venäläismedia tietää kuitenkin samaan kaatoon kertoa, että ohrapirtelöä tarjoillaan ulkopuolella sponsorien rakentamilla fanialueilla – eli suomeksi sanottuna kaljateltoissa.

– Olemme sitoutuneet siihen, ettei itse areenoilla myydä (olutta), mutta fanzonella, sponsorin paviljongissa, sitä tullaan myymään, sanoi Mutko uutistoimisto Interfaxin mukaan.

Niinpä Leijona-fanienkaan ei tarvitse olla kuivin suin pelimatkoillaan.