Pikkuleijonien mestaruus toi parille suomalaiselle myös henkilökohtaista mannaa.

Suomalaisista maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen ja hyökkääjä Jesse Puljujärvi valittiin turnauksen tähdistöön. Tavallaan yllättävää on, että kumpikin tähdistöön valittu suomalainen pelasi vain noin puolet turnauksen peleistä.

Leevi Laakso aloitti Suomen maalilla, mutta pudotuspeleissä verkkoa vartioi Luukkonen. Nuorukainen pelasi lopulta kolme ottelua torjuntaprosentilla 91,67.

Puljujärven ensimmäinen peli oli alkulohkovaiheen viimeinen kamppailu Kanadaa vastaan. Pulju kohtasi vain ”kovia” kiekkomaita, sillä Kanadan lisäksi Kärppä-pelaaja väänsi Venäjää, Yhdysvaltoja ja Ruotsia vastaan. Siitä huolimatta Puljujärvi takoi tehot 5+2=7.

Puolet peleistä ei sentään tuonut suomalaisille turnauksen parhaan pelaajan titteliä. Parhaaksi valittiin Yhdysvaltain Clayton Keller, joka iski seitsemässä ottelussa neljä maalia ja antoi 10 maalisyöttöä.

Tähdistökentällinen

Maalivahti: Ukko-Pekka Luukkonen, Suomi
Puolustaja: Adam Fox, USA
Puolustaja: David Quenneville, Kanada
Hyökkääjä: Tyson Jost, Kanada
Hyökkääjä: Jesse Puljujärvi, Suomi
Hyökkääjä: Clayton Keller, USA

Turnauksen paras pelaaja (MVP):
Clayton Keller, USA