Keskushyökkääjä Jori Lehterä oli tärkeässä roolissa, kun St. Louis Blues passitti seitsemännessä pelissä Chicago Blackhawksin kesälomalle maalein 3-2.

Lehterä vei joukkueensa johtoon iskemällä ottelun avausmaalin ja uransa ensimmäisen playoff-osuman. Kun ottelua oli takana vain minuutin verran, ohjasi Lehterä maalin edestä Jay Bouwmeesterin kudin verkon perukoille.

Ottelun jälkeen Lehterä antoi St.Louis Postin haastattelussa krediitit yllättävään suuntaan.

Ville Nieminen sanoi minulle kerran, että jos haluat pizzaa, mene pizzeriaan. Jos haluat tehdä maaleja, mene maalille, Lehterä hauskuutti muistelullaan.

St.Louis teki ottelun kaksi ensimmäistä maalia, mutta Chicago kiri vielä tasoihin. 3-2-voittomaalin teki kolmannen erän puolivälissä Troy Brouwer.

Lehterän 1-0-maali oli silti sekin tärkeä.

– Se oli suuri maali. Meillä oli erittäin hyvä ensimmäinen erä. Olimme todella valmiita tänään seitsemänteen peliin, Lehterä tuumaili.

Lehterän osuma nähtävissä alta. Tarkemmin yön NHL-kierroksesta voit lukea täältä.