Päävalmentaja Kari Jalonen on vahvistanut Leijonien kentälliset päivän MM-avaukseen Valko-Venäjää vastaan. Kokoonpano näyttää samalta kuin eilisissä harjoituksissa. U20-maailmanmestarit Patrik Laine ja Sebastian Aho pääsevät siis suurten NHL-taitureiden rinnalle.

Leijonien tolppien välissä aloittaa Mikko Koskinen. Luukulla puolestaan on Juuse Saros, joten Niklas Bäckström aloittaa kolmosvahtina. Lisäksi Suomi pelaa seitsemällä puolustajalla, koska Tommi Kivistön kisapassia ei vielä leimattu.

Leijonien kentälliset Valko-Venäjää vastaan

Hyökkäys
Mikael Granlund – Mikko Koivu – Sebastian Aho
Jussi Jokinen – Aleksander Barkov – Patrik Laine
Mika Pyörälä – Jarno Koskiranta – Leo Komarov
Antti Pihlström – Tomi Sallinen – Teemu Pulkkinen

Puolustus

Topi Jaakola-Juuso Hietanen
Esa Lindell-Ville Pokka
Lasse Kukkonen-Atte Ohtamaa
Anssi Salmela

Maalivahdit

Mikko Koskinen (Juuse Saros)

Muokkaus 6.5.2016 klo 13:10 Pakkiparien järjestys korjattu