MTV Sport uutisoi, että Patrik Laineen show’ksi äitynyt Leijonien eilinen avausottelu Valko-Venäjää vastaan tavoitti huikeat 2,1 miljoonaa katsojaa. Keskikatsojamäärä ottelulla oli 1,4 miljoonaa silmäparia.

Vuosi sitten Leijonien ja USA:n välisessä avausottelussa luvut olivat 1,2 ja 1,8 miljoonaa katsojaa.

– Leijonien MM-avaus tavoitti siis 300 000 katsojaa enemmän kuin viime vuonna. Suomalaiset pysyivät myös ruudun äärellä loppuun saakka, vaikka Leijonat takoivatkin taululle toisessa erässä jo 4–1-lukemat. Upea startti Leijonille ja myös MTV:lle, MTV:n urheilupäällikkö Markus Antero toteaa MTV Sportin verkkosivuilla.

Kotikatsojien lisäksi Leijonien otteita oli seuraamassa paikan päällä mukava määrä kisaturisteja. Leijonien päävalmentaja Kari Jalonen intoutuikin ottelun jälkeen kehumaan ottelun tuntuneen kotiottelulta. (lue uutinen täältä).